Van abonnement wisselen
Wissel tussen Pro, Pro Plus en Team. De app laat zien wanneer de wijziging ingaat, voordat u bevestigt.
Wie kan dit doen? Alleen de eigenaar van het bedrijf.
Als u op de website met een kaart betaalt
- Log in een browser in op app.weavaworx.com en open Instellingen › Abonnement.
- Tik onder Abonnement wijzigen op Wijzigen naar Pro Plus, of op het abonnement dat u wilt.
- Lees wanneer het ingaat en tik dan op Abonnement wijzigen.
Een wijziging gaat óf nu in, en u betaalt het verschil voor de rest van de periode, óf op de datum waarop uw betaalde periode afloopt, en tot dan verandert er niets. De bevestiging vertelt welke van de twee.
Een wijziging die op haar datum wacht, staat er als “Wijziging naar Pro op …”. Tik op Houden met de naam van uw huidige abonnement om erbij te blijven.
Team verlaten
Pro en Pro Plus zijn voor één persoon. Voordat u bevestigt, toont de app de mensen die het bedrijf met het nieuwe abonnement niet meer kunnen openen. Er wordt niets verwijderd: hun logins, rollen en opdrachten blijven, en ze komen er meteen weer in als u opnieuw voor Team kiest. Extra plaatsen verdwijnen van uw rekening.
Als u via Google Play betaalt
Wissel tussen Pro en Pro Plus bij de abonnementen in Google Play. Team wordt niet in Google Play verkocht: zie Het Team-abonnement kopen en plaatsen toevoegen.
Goed om te weten
- Voor het wijzigen van uw abonnement hebt u verbinding nodig.
- Bij Team wijzigt u in plaats daarvan het aantal mensen onder Mensen in het abonnement.
Komt u er niet uit?
Vraag het de chatassistent, of stuur ons een bericht en we antwoorden per e-mail.