Opdrachten zoeken, kopiëren en verwijderen
De lijst Opdrachten bevat elke opdracht. Doorzoek hem, kopieer een opdracht om een nieuwe te beginnen, of verwijder opdrachten die u niet nodig hebt.
Een opdracht zoeken
- Typ in Zoeken, bijvoorbeeld de naam van een klant.
- Tik boven de lijst op een status om alleen die opdrachten te tonen, zoals In behandeling.
- Tik op Filters om te filteren op Eenheden, Laatst gewijzigd of Ruimtes, en op Sorteren om de volgorde te wijzigen.
Oudere opdrachten: afgeronde opdrachten die u een jaar niet hebt gewijzigd, worden per jaar bewaard, zodat de lijst snel blijft. Tik onder Oudere opdrachten op een jaar om de opdrachten daarvan aan de lijst toe te voegen. Daarvoor hebt u verbinding nodig.
Een opdracht kopiëren
Handig voor een nieuwbouwproject met dezelfde woningtypes, of een vaste klant.
- Tik in de lijst met opdrachten op ⋯ bij de opdracht en dan op Opdracht kopiëren.
- Kies de nieuwe klant, of typ een naam.
- Typ het adres van de nieuwe opdracht en tik op Kopiëren. De nieuwe opdracht opent.
Ruimtes en maten, de plattegrond, producten, prijzen, extra’s, trappen en banenplannen gaan mee. De klant, data, betalingen, foto’s, notities en documenten beginnen opnieuw.
Opdrachten verwijderen
- Tik bij een opdracht op ⋯ en dan op Verwijderen. Voor meerdere opdrachten tikt u op ⋯ › Selecteren, vinkt u de opdrachten aan en tikt u op Verwijderen.
- Controleer de melding en bevestig. De ruimtes, documenten, foto’s en bestanden van de opdracht worden ook verwijderd.
- Bedenkt u zich, tik dan meteen op Ongedaan maken in de melding die verschijnt.
Betalingen die al voor een verwijderde opdracht zijn ontvangen, blijven onder Betalingen staan als “Verwijderde opdracht”, zodat uw ontvangsten blijven kloppen.
Goed om te weten: is een opdracht klaar in plaats van overbodig, dan hoeft u hem niet te verwijderen. Markeer hem als Voltooid, of annuleer hem, zoals uitgelegd in Status van een opdracht.
Komt u er niet uit?
Vraag het de chatassistent, of stuur ons een bericht en we antwoorden per e-mail.