Naar de inhoud
Introductieprijs vanaf € 15,04 per maandIntroductieprijs Pro € 15,04, Pro Plus € 23,44 en Team € 46,66 per maand voor uw eerste 12 maanden.Prijzen bekijken →

Uw account verwijderen

U kunt uw WeavaWorx-account en de gegevens erin op elk moment verwijderen, in de app of door het ons te vragen.

Verwijderen in de app

  1. Log in bij WeavaWorx op uw telefoon of op app.weavaworx.com.
  2. Open Instellingen en dan Account en profiel.
  3. Kies Account verwijderen en volg de stappen om te bevestigen.

Voordat u verwijdert

  • Bewaar wat u nodig hebt. Download eerst uw pdf’s en exporteer uw facturen, betalingen en contacten als CSV. Als het account eenmaal verwijderd is, zijn ze niet meer terug te halen.
  • Via de website geabonneerd? Uw abonnement wordt direct opgezegd als u uw account verwijdert, en er wordt niets meer afgeschreven.
  • Via Google Play of de App Store geabonneerd? Dan rekent de store af, en het abonnement wordt ook na het verwijderen van uw account steeds verlengd. Zeg het eerst op bij de abonnementen in uw store.

Kunt u niet inloggen?

Stuur ons vanaf het e-mailadres van het account een verwijderverzoek via het contactformulier. We bevestigen per e-mail zodra het gedaan is.

Wat er wordt verwijderd

Direct: uw account, uw projecten en documenten, foto’s en bestanden, contacten, afspraken en instellingen. Een abonnement dat u op de website hebt afgesloten wordt opgezegd, en uw klantgegevens bij onze betaaldienst worden verwijderd. De abonnementsmails die we u hebben gestuurd worden gewist.

Wat er wordt bewaard

  • Betaalgegevens. Onze betaaldienst bewaart zelf de facturen en betalingen die u hebt gedaan, omdat de belastingwet dat eist. Ook Google Play en de App Store bewaren hun eigen aankoopgegevens.
  • Controle op de gratis proefperiode. Een eenrichtingscode die van uw e-mailadres is gemaakt, en de data van uw gratis proefperiode, zodat hetzelfde adres binnen 12 maanden geen nieuwe gratis proefperiode kan starten. Uit de code is uw e-mailadres niet terug te halen. Hij wordt 12 maanden na het einde van de proefperiode verwijderd.
  • Een notitie dat het account is verwijderd. Die wordt na 30 dagen gewist.
  • Berichten aan onze support. Die worden 90 dagen na het verwijderen van het account verwijderd, zodat we nog vragen erover kunnen beantwoorden, zoals over een betaling.
  • Back-ups. Kopieën van de database worden 7 dagen bewaard en daarna vervangen. Uw gegevens zijn dus binnen 7 dagen na het verwijderen van uw account ook uit de back-ups verdwenen.